8.2.10

hujung minggu...

hari yang memenatkan untuk minggu ni tp best gile...smlm baru je balik dari program mahasiswa lestari kat sek.men.teknik ipoh. jd faci kat sana..mmg penat la sepanjang 3 ari kat sana..tapi demi mencurahkan jasa (cewahh) sume faci rela berkorban..haha. so, sepanjang 3 ari kat sana mmg byk aktiviti yg kitorang buat. thanx kpd sume rakan sepejuanganku, faci2 sekalian, mmg best la program kali ni. dpt plak adik2 tuti yg mmg sporting walaupun masa mula2 diorang ssh nk dgr ckp, memeningkan kepala dan menyakitkan tekak ketua faci kami asyik membebel kan..haha.. harap2 apa yg kami berikan dapat dimanfaatkan.. program tahun ni mmg gempak la..faci2 pon mmg hebat.. persatuan awam, tahun depan buat biar lagi gempak..all da best..

faci2 lelaki

faci2 perempuan

kami semua

bersama adik2 tuti kami (partner ak -faiz)

aku ngan soleha

hari jumaat yg lepas plak bufday din..after last preparation tok pegi program tu, kami buat surprise kat dia..beli kek je, xsempat nk gi celebrate kat luar..din, hepi bufday, semoga panjang umo n berjaya dalam hidup..hidup YDP awam!!..haha.din bersama kek patrick


kami berempat ( sol, din, yan, aku)

bebelan : waa..byk plak asgmnt kene siapkan..isk2..

3 comments:

  1. oooo.......teknik brush ker teknik pe ntah lg satu kt ipoh 2

    ReplyDelete
  2. yg ni teknik brush..
    aida : orait..beres..haha

    ReplyDelete